Naime, na optužbe da su kamere uhvatile 60-ak blagajnika na kućicama uz auto ceste kako krdau novac Stanić mu je u TV emisiji uzvratio da je riječ o "osveti uprave”.

"Radnici u srednjem menadžmentu bili su pod pritiskom jer je javna nabava za zimska vozila bila nezakonita. Oni su udarili protiv onih najslabijih, protiv blagajnika, rekao je tada Stanić. "Kako smo najavili da ćemo zbog nezakonite javne nabave provesti kaznenu prijavu, onda se uprava počela osvećivati radnicima, kazao je Stanić i dodao da je nova uprava napravila takvu štetu da je ona nenadoknadiva.

Kvaternik je u međuvremenu smjenjen.

Povodom današnjeg ročišta na Facebooku se oglasio i Stanić:

"Tužio me bivši član Uprave HAC ONC-a Krešimir Kvaternik (SDP-ov kadar koji je u dvije godine bio u tri uprave: Petrokemija, ZG Holding i HAC-ONC) za ovo što sam govorio u emisiji Studio 4,…u međuvremenu je smijenjen na pritisak sindikata (dobio otkaz), na prijavu sindikata je Ministarstvo protiv njega pokrenulo optužni prijedlog zbog kršenja zakona prilikom javne nabave po osam točaka, dobili smo tri prvostupanjska suda, a dva radnika su privremenom mjerom vraćena na posao,…(nagradno pitanje: koliko otpremnina je dobio u dvije godine?),…hehe,…a tužila me i predsjednica Uprave, ali o tome uskoro..?.

Emisuju možete pogledati OVDJE.
 
 
Izvor: Pouzdano.hr
Autor: Pouzdano.hr
Foto: screenshot/ Pouzdano.hr
Objavljeno: 23. 1. 2017.
Poveznica na izvor