Prije četiri godine pisali smo kako su pošteni ophodari HAC Brinje Darko Borić i kolega vratili nalazniku izgubljeni novac i dokumente; prije dvije godine priča se ponovila i to opet sa istim nalaznikom jer je Darko Borić ponovo učinio isto ali sa drugim kolegom, Vladimirom Holjevcem, a poštenje HAC-ovih djelatnika nastavilo se i prošle godine. Ovo je već četvrta godina da pošteni radnici HAC-a Brinje vraćaju izgubljene novce pa je priča o njihovom poštenju sada već postala legenda!

Naravno, i ove godine su pošteni djelatnici HAC-a Brinje -Vladimir Holjevac i Dalibor Pavlović- ponovno pronašli veću količinu novca i vratili vlasniku.

Kako doznajemo, izgubljeni novac i dokumenti vlasništvo su direktora kazališta iz Slovenije, točnije Ptuja kojeg su djelatnici našli putem Facebooka i kontaktirali ga.

Nadamo se da će vlasnik znati cijeniti trud koji su ovi pošteni zaposlenici uložili da vrate izgubljeno a vjerujemo i da će HAC znati cijeniti koliko dobrog PR-a i reputacije ovakvi pošteni djelatnici donose poduzeću.

Pošteni dečki iz ophodarske službe HAC-a Brinje najbolji su dokaz one stare koja kaže da su Ličani pošteni ljudi. Ovaj put na ponos svom poduzeću, Brinju i Lici !

Bravo dečki!