"Ako do monetizacije ne dođe, ne preostaje nam ništa drugo nego privatizirati HAC, naglasio je jučer Hajdaš Dončić. Da ne bi bilo zabune "hipotetsku tvrdnju" ponovio je još dva puta.

"Ponavljam, to nam ne rješava problem duga ali ćemo mi definitivno prodati HAC ONC", rekao je ministar. Sinoć je premijer Zoran Milanović gostujući u HTV-ovoj emisiji Javna stvar rekao da o eventualnoj prodaji HAC-a nema pojma. Danas se, kako smo napisali u uvodu, javilo priopćenjem i resorno ministarstvo.

"Privatizacija nije alternativno rješenje povrata kreditnog duga koji trenutačno iznosi 4,1 milijardu eura. Ne postoji nikakva odluka o mogućoj privatizaciji HAC ONC-a niti se u Vladi o tome razgovaralo", ističe se u današnjem priopćenju.
 
 
Izvor: Index.hr
Piše: Me.M.
Foto: FAH
Objavljeno: 22. 11. 2014.
 
 
 
 
Evo ti ministarstva: malo misli ozbiljno, malo misli neozbiljno; malo misli na zakonit način, malo na nezakonit; malo misli konstruktivno, malo osvetnički .....
 
Očito je ministar dobio oko ušiju, pa je morao rastumačiti na koji je način mislio (ili nije mislio) kada je izjavio da će se prodati HAC-ONC.