Njegovo imenovanje izazvalo je brojne polemike u javnosti jer on je, eto, najobičniji skladištar i nema reference za tako zahtjevan i odgovoran posao.
 
Gledajući unatrag posljednjih 15-tak i više godina što se sve događalo s tom državnom tvrtkom, anonimne prijave ljubomornih nesposobnjakovića na račun Gorana Jovančevića koji je dosada radio kao referent skladištara u Tehničkoj jedinici održavanja Maslenica i više su nego smiješne.

Za HAC-ONC zainteresirani su mnogi koji u ovoj tvrtki vide izvor enormno velikih prihoda. Veliki inozemni koncerni spremni su platiti velike novce za preuzimanje HAC-ONC kao i samog HAC-a. Hrvatski građani debelo su se zadužili i dandanas otplaćuju stotine milijuna kuna preskupih kredita i zapravo je pravo čudo da netko na autocesti može gubiti novac. Tome se čude i inozemni investitori koji ne bi štedjeli novce, a ni metode da od HAC-ONC-a učine visoko profitabilnu tvrtku.
 
Pohvalno je da uprava spomenute tvrtke želi još jednom pokušati reorganizirati posao i nema razloga zašto Goran Jovačević ne bi mogao provesti reforme koje će HAC-ONC podignuti na višu razinu.
Svima je jasno da dosadašnja garnitura skupo plaćenih direktora koji su vodili ovu državnu tvrtku nije učinila ništa što bi smanjilo gubitke, a o profitu se nije smjelo ni sanjati. Dakle, ovi „pametni“ i „obrazovani“ samo su uništavali „zlatnu koku“ i sada anonimno šalju predstavke o „nepismenim skladištarima“ zabezeknuti spoznajom da bi netko sa manjim stupnjem obrazovanja od njih mogao tvrtku dignuti na noge. Gorane Jovančeviću, ne dajte se, samo naprijed!
 
 
Izvor: Mega-media.hr
Autor: Vedran Vidučić
Foto:
Objavljeno: 17. 7. 2015.