Također kordinatori najavljuju i akciju unutar akcije kojoj je za cilj dodatno motivirati preko svojih sindikata i aktivista hrvatske građane te ujedno i vidjeti maksimalni potencijal inicijative a time i potencijal svijesti razumijevanja građana da učestvuje u neposrednom zakonodavstvu. Kordinatori naglašavaju da građani moraju znati i biti svijesni da svakim razumnim referendumom imaju priliku odlučivati direktno preko zakona o sebi, svojim obiteljima i u konačnici o kvaliteti života njih samih i svih koji žive u Republici Hrvatskoj.

Nevjerovatna sigurnost i optimizam kod samih organizatora daje do znanja da je ova inicijativa "Za referendum" itekako kvalitetno organizirana i da ima ogromnu podršku. Te otkrivaju i podatke da je u nekoliko većih gradova broj potpisa već prešao 10%

Krilatica ove inicijative "NEĆETE BEZ NARODA" vrlo jasno daje do znanja o čemu se radi i da se isti narod maksimalno želi uključiti ne samo u ovu inicijativu nego i u sve buduće kojih nažalost ne bi bilo da vladajuće strukture rade u interesu naroda već svojim potezima i odlukama doslovnu tjeraju narod da uzima stvar u svoje ruke što u svakom slučaju nije prirodno na ovakav način.

Još jednom pozivamo sve građane da svojim potpisom daju podršku "Za referendum" jer time odlučuju sami o sebi, svojoj sudbini življenja u Lijepoj našoj.
 
 
Izvor: SBonline.net
Autor: Ivica Janković
Foto: Ivica Janković
Objavljeno: 6. 6. 2015.